Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Omogočajo nam analiziranje obiskanosti ter omogočajo povezavo z družbenimi omrežji in vam zagotavljajo boljše vsebine. Če želite koristiti vse funkcije te spletne strani, omogočite uporabo piškotkov.

darilni bon Outletko

Nov izdelek

Darilni bon

10,00 €z DDV

Dobava 7-30 dni

  • 10€
  • 20€
  • 50€
  • 100€
  • 30€
  • 40€

Kako izbrati darilo za katerokoli priložnost, če ne poznate obdarovančevega okusa ali pa samo niste prepričani, kaj si v tem trenutku res najbolj želi in s čem bi ga najbolj razveselili? Odločite se za darilne bone outletko ki so pri vas lahko še isti dan. Na voljo darilni boni za 10, 20, 50 in 100€, ki jih prejmete v elektronski obliki po oddaji in plačilu spletnega naročila.

    Darilni bon za velja 1 leto.
    Vsak darilni bon je opremljen z edinstveno kodo, ki jo je mogoče uporabiti samo enkrat.
    Z darilnim bonom lahko plačate znesek spletnega naročila izdelkov skupaj s stroški dostave.
    Darilne bone lahko unovčite pri spletnih nakupih. Z boni ne morete plačevati nakupov na prevzemnih mestih brez predhodnega naročila.
    Darilnega bona ne morete koristiti, če vrednost nakupa ne presega vrednosti bona.
    Če je darilni bon potekel, ga ni več mogoče zamenjati, zahtevati izplačilo njegove denarne vrednosti ali podaljšati njegove veljavnosti.

Kako unovčiti darilni bon

    Izberite blago, ki ga želite kupiti in ga dajte v košarico. Nadaljujte in končajte naročilo. Izberite način dostave, navedite naslov za dostavo in izberite način plačila.
    V polje Darilni bon ali promocijska koda vpišite kodo darilnega bona in potrdite tako, da kliknete na gumb OK. Če želite unovčiti več darilnih bonov, ločite posamezne kode s presledkom ali vejico.
    Ko vpišete kode, se vrednost darilnih bonov avtomatsko odšteje od cene vašega naročila. Ostane znesek, ki ga je treba še poravnati.
    Nato samo še oddate spletno naročilo.

Podobni izdelki