Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Omogočajo nam analiziranje obiskanosti ter omogočajo povezavo z družbenimi omrežji in vam zagotavljajo boljše vsebine. Če želite koristiti vse funkcije te spletne strani, omogočite uporabo piškotkov.

optični čitalec Fujitsu fi-7030

Nov izdelek

Dobava 2-3 dni!

699,90 €z DDV

Dobava 7-30 dni

  • 36 mesecev
  • novo, original zapakirano

Popoln A4 namizni skener, ki je majhen in omogoča skeniranje kartic. Omogoča skeniranje širokega spektra dokumentov, od izredno tenkih do deblih listov (40-209 g/m2) in celo skeniranje plastičnih in izbočenih kartic. Omogočeno je tudi skeniranje dolgih dokumentov do dolžine 5 metrov in A3 formata ob uporabi posebnih nosilcev dokumentov, ki jih opcijsko lahko dokupite. Poleg tega pa zavzame na mizi izredno malo prostora, celo manj kot A4 list, zato se prilega v vsa delovna okolja.

Hiter in učinkovit skener, ki skenira s hitrostjo 27 ppm/54 ipm (A4, pokončno, barvno, pri ločljivosti 200/300 dpi), kar je kar 35% hitreje kot predhodni model tega priročnega skenerja. Vas in vaših strank ne bo pustil čakati, saj potrebuje le 0,5 sekunde, da se skeniranje zažene, in le 1 sekundo, da začne delovati iz stanja mirovanja.

Natančno skeniranje serij raznolikih dokumentov s funkcijo Skew Reducer, ki preprečuje, da bi se dokumenti med skeniranjem zamaknili, in preprečuje, da bi bile skenirane slike nepopolne oz. da se deli dokumentov ne bi v celoti poskenirali. Tako ponovno skeniranje ne bo več potrebno. Funkcija izvrstno deluje tudi pri skeniranju dokumentov različnih velikosti.

Enostavno in samodejno ustvari slike v najbolj primerni kakovosti. Gonilniki PaperStream IP, ki podpirajo TWAIN/ISIS, odpravlja potrebo po prilagajanju nastavitev za OCR (optično prepoznavanje znakov) in samodejno pretvori slike v izjemno čiste slike, ki so primerne za OCR tudi, kadar skenirate zmečkane ali zamazane dokumente ali dokumente z vzorcem v ozadju.

Napredna programska oprema za delovno učinkovitost. PaperStream Capture programska oprema za skeniranje z intuitivnim vmesnikom omogoča skeniranje serij z različnimi lastnostmi zajema in učinkovito integracijo zajetih podatkov neposredno v vaš delovni proces. Omogoča ustvarjanje profilov skeniranja, ki lahko občutno olajšajo in pospešijo vaš delovni proces. Nadzorna programska oprema Scanner Central Admin omogoča administratorjem, da upravljajo večje število skenerjev v omrežju in simultano posodabljajo gonilnike in nastavitve skenerjev, hkrati pa lahko nadzorujejo potrošni material in status napak kar preko omrežja.

Opcijsko: dodatni nosilci dokumentov, ki omogočajo skeniranje dokumentov in slik, ki presegajo velikost A4 formata (npr. A3 ali B4 format) in skeniranje občutljivih dokumentov.

 

Tehnični podatki Fujitsu skenerja fi-7030:

Tip skenerja: ADF (Automatic Document Feeder)

Vrste skeniranja: barvno, sivinsko, monohrono

Senzor za slike: Barvni CIS (Contact Image Sensor) x2

Najboljša ločljivost: 600 dpi

Pričakovana količina skeniranje na dan: do 2.500 listov

Izvor svetlobe: barvna LED (rdeča/zelena/modra) x 2

Hitrost skeniranja: 27 listov/min oz. 54 strani/min (A4, barvno/sivinsko/monohrono, ločljivost 200/300 dpi)

Velikost dokumenta: od min 50,8 mm × 50,8 mm, do max (A4) 216 mm x 355,6 mm

Skeniranje dolgih dokumentov: 216 mm × 5588 mm

Debelina dokumentov: 40 g/m² - 209 g/m²,  A8: 127 g/m² - 209 g/m²  

Vmesnik: USB 2.0 / USB 1.0

Napajanje:100-240 VAC ± 10%

Programska oprema: PaperStream IP (TWAIN/ISIS) Driver, Software Operation Panel, Error Recovery Guide, PaperStream Capture, ScanSnap Manager for fi Series, Scan to Microsoft SharePoint, ABBYY FineReader for ScanSnap, Scanner Central Admin Agent

Dimenzije (Š×G×V): 290 mm × 146 mm × 130 mm

Teža: 2,9 kg

Garancija 3 leta!