Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Omogočajo nam analiziranje obiskanosti ter omogočajo povezavo z družbenimi omrežji in vam zagotavljajo boljše vsebine. Če želite koristiti vse funkcije te spletne strani, omogočite uporabo piškotkov.

Načini plačila

- z gotovino ob prevzemu na prodajnem mestu,
- po povzetju,
- z bančnim nakazilom na račun podjetja (po ponudbi / predračunu),
- s plačilno / kreditno kartico na prodajnem mestu (Activa, MasterCard®, Visa, Visa Electron, American Express, BA Maestro, Diners club),
- z obročnim plačilom na prodajnem mestu (Diners in American Express)

Plačilo z gotovino ob prevzemu na prodajnem mestu

Plačilo po povzetju

Pri izbiri plačila po povzetju vam bo Pošta Slovenije ob dostavi zaračunala tudi bančno provizijo za plačilo. Znesek provizije je odvisen od označenega zneska, in sicer: do 96 EUR znaša provizija 0,96 EUR nad 96 EUR do 501 EUR znaša provizija 1 % od vrednosti, nad 501 EUR znaša provizija 5,01 EUR.

Plačilo z bančnim nakazilom

Pri izbiri plačila po predračunu (s splošno položnico) boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom BN-01. Plačilo lahko najlažje in najhitreje izvedete v vaši spletni banki (Klik, Abanet, Bank@Net...), lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji. Plačilo prosimo izvedite pred dostavo naročenega blaga. Vse potrebne podatke za plačilo po predračunu, kot tudi primer pravilno izpolnjenega plačilnega naloga BN-01, vam bomo ob potrditvi nakupa poslali na vaš e-naslov.

Plačilo s plačilno / kreditno kartico na prodajnem mestu

Activa, MasterCard®, Visa, Visa Electron, American Express, BA Maestro, Diners club.

Plačilo z obročnim plačilom na prodajnem mestu

Če se odločite za osebni prevzem naročenega blaga na sedežu podjetja TEAL d.o.o., Laško, lahko kupnino v celoti poravnate ob prevzemu tudi s kreditom s kreditno kartico.

  • American Express, znesek nakupa se zviša za 8% (do 12 obrokov).
  • MastercardKaranta in Visa (velja samo za komintente NLB), od 2 do 12 obrokov, znesek nakupa se zviša za 3% glede na končno ceno in odvisno od števila obrokov je dodatno še strošek odobritve med 3 in 24€.
  • Diners Club (Erste card), znesek nakupa se zviša za 8%.