Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Omogočajo nam analiziranje obiskanosti ter omogočajo povezavo z družbenimi omrežji in vam zagotavljajo boljše vsebine. Če želite koristiti vse funkcije te spletne strani, omogočite uporabo piškotkov.

Načini plačila

- z gotovino ob prevzemu na prodajnem mestu,
- po povzetju,
- z bančnim nakazilom na račun podjetja (po ponudbi / predračunu),
- s plačilno / kreditno kartico na prodajnem mestu (Activa, MasterCard®, Visa, Visa Electron, American Express, BA Maestro, Diners club),
- s Paypal
- z obročnim plačilom do 12 obrokov na prodajnem mestu (Diners in American Express)

- s hitrim kreditom SKB banke na prodajnem mestu (do 36 obrokov).

Plačilo z gotovino ob prevzemu na prodajnem mestu

Plačilo po povzetju

Pri izbiri plačila po povzetju vam bo Pošta Slovenije ob dostavi zaračunala tudi bančno provizijo za plačilo. Znesek provizije je odvisen od označenega zneska, in sicer: do 96 EUR znaša provizija 0,96 EUR nad 96 EUR do 501 EUR znaša provizija 1 % od vrednosti, nad 501 EUR znaša provizija 5,01 EUR.

Plačilo z bančnim nakazilom

Pri izbiri plačila po predračunu (s splošno položnico) boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom BN-01. Plačilo lahko najlažje in najhitreje izvedete v vaši spletni banki (Klik, Abanet, Bank@Net...), lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji. Plačilo prosimo izvedite pred dostavo naročenega blaga. Vse potrebne podatke za plačilo po predračunu, kot tudi primer pravilno izpolnjenega plačilnega naloga BN-01, vam bomo ob potrditvi nakupa poslali na vaš e-naslov.

Plačilo s plačilno / kreditno kartico na prodajnem mestu

Activa, MasterCard®, Visa, Visa Electron, American Express, BA Maestro, Diners club.

Plačilo s Paypal

Pri plačevanju s Paypal boste preusmerjeni na njihovo spletno stran za plačevanje, kjer sledite korakom nakupa ter zaključite plačilo. Provizija za plačilo s Paypal znaša 3% vrednosti nakupa.

Plačilo z obročnim plačilom do 12 obrokov na prodajnem mestu

Če se odločite za osebni prevzem naročenega blaga na sedežu podjetja TEAL d.o.o., Laško, lahko kupnino v celoti poravnate ob prevzemu tudi s kreditom s kreditno kartico.

  • American Express, znesek nakupa se zviša za 8% (do 12 obrokov).
  • MastercardKaranta in Visa (velja samo za komintente NLB), od 2 do 12 obrokov, znesek nakupa se zviša za 3% glede na končno ceno in odvisno od števila obrokov je dodatno še strošek odobritve med 3 in 24€.
  • Diners Club (Erste card), znesek nakupa se zviša za 8%.

Plačilo s hitrim kreditom SKB banke na prodajnem mestu (do 36 obrokov)

Lastnosti SKB kredita na prodajnem mestu:

- Odplačilna doba od 3 – 36 mesecev.
- Znesek kredita od 150 EUR – 4.000 EUR.
- Obrestna mera 8,15%.
- Strošek odobritve 25 EUR do 1.000 EUR in 35 EUR nad 1.000 EUR.
- Plačilo ob odobritvi so samo stroški odobritve in zavarovanja.
- Nakup se financira 100%.
- Vsi bodo imeli direktno bremenitev računa (tudi nekomitenti SKB banke).
- Potrebna dokumentacija je po novem samo 1 bančni izpisek + zadnja plačilna lista oziroma ZPIZ potrdilo.

Komu je namenjen SKB kredit na prodajnem mestu?

- SKB kredit na prodajnem mestu lahko pridobi polnoletni državljan Republike Slovenije (star najmanj 18 let in največ 75 let), ki je v delovnem razmerju ali je upokojen.
- Kreditojemalec je lahko stranka katere koli banke ali hranilnice (imetnik osebnega računa), ki ima plačilno kartico BA Maestro.

Dokumentacija, potrebna za odobritev SKB kredita na prodajnem mestu:

- Original bančni izpisek, ki pride po pošti ali izpisan bančni izpisek iz e-banke, potrjen s strani bančnega referenta (žig + podpis).
- Plačilna lista za tisti mesec za katerega je izpisek (znesek neto plače se mora ujemati na bančnem izpisku – npr. izpisek je za oktober plačilna lista je september, ker je bila nakazana oktobra!).
- Davčna številka.
- Osebni dokument (potni list ali osebna izkaznica).