Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Omogočajo nam analiziranje obiskanosti ter omogočajo povezavo z družbenimi omrežji in vam zagotavljajo boljše vsebine. Če želite koristiti vse funkcije te spletne strani, omogočite uporabo piškotkov.

Optični čitalnik Epson DS-30 prenosni - rabljen

Rabljeno2 Izdelki

Na zalogi!

119,90 €

Zaloga! Dostava 2-3 dni

  • 12 mesecev
  • odlična, kot nov (A)

Workforce DS-30 je prvi Epsonov prenosni poslovni optični bralnik in eden najlažjih na tržišču. Upravljanje dokumentov za poslovneže, ki so veliko na poti, je hitro in učinkovito. Ko morate optično prebrati dokumente, kot so vizitke ali podpisani obrazci, jih DS-30 enostavno digitalizira.

Prenosen: s samo 325 g je eden najlažjih poslovnih optičnih bralnikov na tržišču, zaradi njegove kompaktnosti pa ga lahko vzamete s seboj kamor koli. Poleg tega se napaja prek priključka USB 2.0, zato je zagon preprost.

Preprosta uporaba: uporabniki ne potrebujejo posebnega usposabljanja, saj je vmesnik intuitiven in lahko obvladljiv, tako da je vsestranski DS-30 primeren tako za začetnike kot tudi za napredne uporabnike.

Napredne funkcije za zajem slike: programska oprema EpsonScan ponuja široke možnosti uporabe, vključno z obliko PDF z možnostjo iskanja, izpuščanjem barv RGB, samodejnim poravnavanjem slike, samodejnim zaznavanjem velikosti predloge, z geslom zaščitenim varnim PDF, izboljšavo besedila, samodejnim zasukom ter odstranjevanjem perforacijskih lukenj. Programska oprema Abbyy Fine Reader ponuja optično prepoznavanje znakov, Presto! BizCard 5 pa pomaga pri upravljanju z vizitkami.

Programska oprema za upravljanje z dokumenti: brezplačno prenesite Epsonovo programsko opremo Document Capture Pro s spletnega mesta, kar omogoča optičenmu bralniku DS-30 enostavno povezovanje v potek poslovanja prek običajnih sistemov za upravljanje dokumentov v okolju Windows. Uporabite ga za več kot le običajno optično branje – v kombinaciji s programsko opremo Document Capture Pro ponuja optični bralnik DS-30 številne funkcije »beri v«, vključno z optičnim branjem v oblak, optičnim branjem v e-pošto in optičnim branjem v SharePoint, poleg tega pa tudi funkcije za zajem dokumentov, kot so prepoznavanje črtnih kod in področno prepoznavanje znakov OCR-A/B.

Glavne lastnosti

Lahek
Kompakten in tehta samo 325 gramov
Prenosen
Napajanje prek USB 2.0
Enostavna uporaba
Intuitivni uporabniški vmesnik
Napredna progr. oprema
EpsonScan, Abbyy Fine Reader OCR
Upravljanje dokumentov
Prenos Epsonove progr. opreme Document Capture Pro

USB 2.0Scan to PDFScan to cloudPC and Mac

SKU B11B206301

Tehnika

Vrsta optičnega bralnika Prenosni optični bralnik
Ločljivost skeniranja 600 pik na palec (vodoravno × navpično)
Območje skeniranja 216 mm x 356 mm (vodoravno × navpično)
Najmanjše območje optičnega branja 52 mm x 73,7 mm (vodoravno × navpično)
Formati papirja A4, A5, A6, A8, B5, Poslovne vizitke, Plastične kartice
Barvna globina Vhod: 48 Bitov Barva / 24 Bitov Črno-bel, Izhod: 16 Bitov Barva / 8 Bitov Črno-bel

Optični bralnik

Svetlobni izvor ReadyScan LED tehnika

Hitrost optičnega branja

Hitrost optičnega branja Črno-belo: 13 s/stran - Barva: 13 s/stran merjeno z Velikost: A4 , Ločljivost: 200 / 300 dpi

Rokovanje s papirjem / medijem

Teža papirja za SPD Samodejno podajanje: 35  -  270 g/m²
Dupleks Sken Ne

Lastnosti optičnega branja

Lastnosti RGB pojemanje barv, Odstranjevanje lukenj, Razširjena obdelava slike, Predhodno definirane nastavitve, Avtomatska delitev območja, Avtomatski popravek zamaknjene lege, Samodejno zaznavanje črno-belega originala, Izboljšanje barv RGB, Samodejno obračanje slike, Izboljšanje besedila, Izboljšava robov, Izboljšana funkcija obrezovanja za samodejno prilagoditev velikosti, Odstranjevanje učinka moiré
Izhodne oblike Optično branje in shranjevanje v obliki JPEG, Optično branje in shranjevanje v obliki TIFF, Optično branje in shranjevanje v multi TIFF, Optično branje in shranjevanje v obliki PDF, Optično branje in shranjevanje v obliki PDF z možnostjo iskanja po dokumentu
Volumen skeniranja 200 Strani na dan

Povezljivost

Priključki USB 2.0 vrste mini-B

Splošno

Dimenzije izdelka 276‎ x 50 x 37 mm (Širina x Globina x Višina)
Teža izdelka 0,33 kg
Gonilnik TWAIN, WIA
Vsebovana programska oprema ABBYY FineReader® Sprint 9.0 (Windows), Epson Document Capture Pro, Presto! BizCard 5 SE
Združljivi operacijski sistemi Mac OS 10.4+, Mac OS 10.5+, Mac OS 10.6+, Windows 7, Windows 7 x64, Windows Vista, Windows XP, Windows XP x64
Električni standardi Usklajenost s standardom Energy Star
Poraba energije 2,5 W, 1,3 W (ekonomično), 0,013 W (v stanju pripravljenosti)
Prag hrupa Delovanje: 55 dB(A)
Vlažnost zraka Delovanje 10% - 80%, Skladiščenje 10% - 85%
Temperatura Delovanje 10°C - 35°C, Skladiščenje -25°C - 60°C

Demo oprema, rabljeno, jamstvo 1 leto, v original embalaži!

Podobni izdelki